massa att ta igen

2013-03-31
Jag känner att jag har massa att berätta och massa att visa men just nu pallar jag inte. Igår blev det olles som gällde. Det var skojj som alltid. Brorsan var här över helgen också. Brorsan skulle skjutsa mig och Simone till Haga för att vi skulle föra där innan krogen. Han tyckte jag va fett seg på att fixa mig så han drygade med mig as mycket under tiden, haha. Sen när jag kom hem tog jag fina outfit bilder på min pyjamas, haha. Nu kommer Simone, hejdå!

Äntligen hemma

2013-03-27
Nu är jag äntligen hemma från praktiken. Idag gick jag kväll och med lite sömn så fungerade jag inte riktigt, haha. Men nu ska jag sova jävel. Godnatt kära läsare, haha. Ah sommarjobb har jag fått också. Klippt håret har jag också gjort, haha.


ta inte för givet

2013-03-26
Jag tycker personligen det är himla viktigt att inte ta saker och ting för givet. Att säga tack gör mer än vad man tror. Att man säger tack efter skjutsen, tack för maten, tack för klunken av drickan, tack för tjänsten, tack för,, ja you name it. Att ta saker och ting för givet är inte bra. Då blir man själv besviken sen och förstår inte heller när den andra blir upprörd. Den andra som blir tagen för givet känner sig övertrampad eller liknande. Jag tror också det är viktigt att säga vad man uppskattar hos sina nära och kära. Ni vet själv hur glad och varm man blir av att höra att just det där gör du jätte bra. Eller att höra att någon tycker ens hår är as snyggt. Man får en liten egoboost. Självkänslan och självförtroendet tar garanterat några kliv upp. Jag tror alla behöver en liten bekräftelse att det man gör är rätt och att det man gör är bra. Jag tror alla behöver den där bekräftelsen att jag duger som jag är. Ge en främling ett leende, det kan göra hela hans dag. Glöm inte att du älskar dina nära och kära av en anledning, låt det inte gå obemärkt förbi! Det är några saker jag försöker tänka på varje dag!

Halkbanan; CHECK!

2013-03-26
Idag gott folk så har jag gjort halkbanan och satan så rolig den var! :D Jag hade ruskigt roligt! 07.10 skulle vi som åkte från Umeå stå utanför arbetsförmedlingen, ungefär vid 8 kanske så for vi mot övik där vi gjorde halkbanan. Liljaskolan har någon superdeal så vi gör halkbanan på öviks flygplats / Lasse är inte accepterad på hörnefors halkbana därför måste vi göra den i övik. Peter, som höll i halkbanan, gjorde ett riktigt bra jobb alltså. Han var väldigt bra som ledare. Han gjorde allting så jävla roligt. Han lurades och jävlades med en också. Haha, oj oj så jag har skrattat idag. Imorse var jag stört nervös. När jag skulle sätta mig i bilen för att köra 70 och sen tvärnita så skakade jag av nervositet. Men med facit i handen så var det en sjukt rolig dag! :D På bilden här nere så ner ni hur bilen såg ut som vi körde. Med dom där extra däcken kunde Peter i detta fall ändra väglaget, alltså fästet i marken. Så ibland var det blixthalka och ibland hade man dåliga däck osv. STÖRT ROLIGT!!! :D Jag kan babbla på hur länge som helst såå.. Tjoflöjt på er! Ja visstefan, på vägen hem så var det renar efter vägen. Vi var 6 "elever" och en i gruppen hade aldrig sett renar förut. Stockholmare, haha!

disco in my head

2013-03-24
Nu ska jag fara och gymma. Japp. Det kommer gå as bra. Japp. För att jag äger. As glad. Japp! Haha. Musik kan göra så himla mycket. Galet! Hejdå!

öh?

2013-03-20
Idag hade jag min första dag på akutmottagningen. Tydligen så är akuten indelad i tre sektioner, ortopeden, kirurgen och medicin. Jag och min handledare hade ortopeden vilket är den lugna sektionen. Idag kom det in 3-4 gamlingar med nå höftproblem, standard. Några unga med stukade grejer. Det var sjukt lugnt. Imorn ska vi också vara där men jag hoppas på lite mer action. Jag var för övrigt super fräsch och vacker, not. Nu ska jag sussa, godnatt!

Första praktikdagen

2013-03-20
Gomorgon folket. Halv sex är klockan, om 30 minuter går bussen mot sjukhuset. Idag är första dagen på praktiken, spännande. Jag ska vara på akutmottagningen så det kommer förhoppningsvis vara intressanta och roliga dagar! Gah, nu måste jag göra mig i ordning, peace! Gifs,
  

I hope to god this is true

2013-03-19
A 50- something year old white woman arrived at her seat on a crowded flight and immediately didn't want the seat. The seat was next to a black man. Disgusted, the woman immediately summoned the flight attendant and demanded a new seat. The woman said "I cannot sit here next to this black man." The fight attendant said "Let me see if I can find another seat."
After checking, the flight attendant returned and stated "Ma'am, there are no more seats in economy, but I will check with the captain and see if there is something in first class."
About 10 minutes went by and the flight attendant returned and stated "The captain has confirmed that there are no more seats in economy, but there is one in first class. It is our company policy to never move a person from economy to first class, but being that it would be some sort of scandal to force a person to sit next to an UNPLEASANT person, the captain agreed to make the switch to first class."
Before the woman could say anything, the attendant gestured to the black man and said, "Therefore sir, if you would so kindly retrieve your personal items, we would like to move you to the comfort of first class as the captain doesn't want you to sit next to an unpleasant person." Passengers in the seats nearby began to applause while some gave a standing ovation.

wanties

2013-03-19
week. 12
 
week. 12 by ssstrom featuring blue jeans

fyllechaffis

2013-03-16
Nu kommer snart Johnny och hämtar mig. Han ska vara chaffis åt alkisarna ikväll och jag ska bara hålla honom sällskap, yeah, fun fun. Jag längtar som fan tills den dan jag kan vara chaffis på kvällarna! :D Inte länge kvar nu gott folk tills jag har körkort! 

lördagslyx, hoho

2013-03-16
Jag gjorde american pankakes med sirap till frukost/lunch/mellanmål idag. Gott! Första gången jag får till färgen på dom, score! Mästerkocken! 

sista skoldagen på 7 veckor

2013-03-15
Det är så jävla skönt! Idag hade jag sista skoldagen på 7-8 veckor, underbart. Tiden kommer flyga förbi på grund av praktik, lov och en kort fjällresa. Underbart!  När vi sedan kommer tillbaka till skolan kommer det vara cirka 4-5 veckor kvar av skolan, ofattbart. Vars har dessa 3 år på gymnasiet tagit vägen? vars har dom flygit iväg? :O Vad har sista dagen bestått av då? haha. Jag och några andra tog lite blodprov på varandra i panik, finslipade metoderna och så för att det ska vi göra nu på praktiken. Sen hade vi en rolig sista lektion. Massa fika blev det också. Christian (vår lärare) bjöd på gofika, Lina som fyllde 20 bjöd också på go fika. Massa mätt var jag när jag kom hem, haha. Nu bjuder jag på massa bilder, på mig själv och från när vi tog blodprov, hihi.

sötare finns inte

2013-03-14
I väntan på att orken kommer tillbaka så får ni se på den här sötnosen!! om och om igen.

yes

2013-03-11
SCORE! Suttit sen kl 18 med fas B och nu klarade jag den! :D mycket tack vare tobbe också, haha. När jag inte kunde frågan och inte hittade svar i boken så mmsade jag bild på frågan så sa han svaret, yeah! haha. Nu undrar jag bara hur svår fas c är. fuck life again. Hejdå på er alla pussgurkor.

det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

2013-03-11
Dagen har varit as bra. Hade en trevlig och rolig förmiddag med klassen. Blev inte så mycket plugg men vem bryr sig, haha. Det är svårt att undvika snack osv när man kommer tillbaka efter lov. Jag övningskörde in till stan från Vännäs och runt omkring i Umeå lite överallt. Idag ringde jag trafikskolan och meddelade att jag är redo för att göra en uppkörning och teoriprovet, GALET. Dör. På bussen träffade jag på Matilda. Vi drog hem till henne, käkade lite mellanmål, degade framför tv. Nice. Nu sitter jag och försöker göra fas B, hehe. Går sådär. Framåt iaf. Nä, nu måste jag fortsätta, pusspåer!

skolkortet

2013-03-11
Idag började det nya buss systemet fungera. Jag gillar verkligen inte hur det nya skolkortet ser ut. Så sjukt fjantigt! Jag diggar det gamla. Jag har fan haft det i 3 år, jag ville ju ha det tills jag gick ut.. Sen idag när jag stämpla det nya skolkortet så stod det; 97 dagar kvar, wtf? haha. Det kommer garanterat vara så att man bara kan åka 2 ggr per dag nu.. På de gamla kunde man ju åka hur mycket som helst, bajs om det inte går längre.. Haha, snål tjej.

break my stride

2013-03-11

plugghest

2013-03-10
Nu har jag suttit sen kl 16 och försökt bli hyfsat klar med mitt projektarbete. På tisdag är det seminarium så då ska det typ redovisas eller nåt. Är man inte klar så redovisas det typ hur man tänkt genomföra det osv. Fett drygt. Mitt projektarbete går inge bra alls. Projektarbetet är; Kan fysisk aktivitet hjälpa psykisk ohälsa? Och jaa, det kan det ju, jag har ju märkt det själv sen nu jag har börjat träna. Men jag har varit så jäkla dålig på att redovisa det och skriva upp det och sånt. Bajs arne. Ahja, nu ska jag duscha och göra mig och mitt rum hyfsat fräscht innan Tobbelicious kommer förbi för movietime! Peace out hoes.

that so funny

2013-03-10
Dör så roligt. Hittade denna på hugo rosas blogg. Så sjukt roligt, hahaha! Jag ska lätt göra nåt sånt här mot nån, haha! 

lördagsmys

2013-03-10
Igår blev det chill- och mysfaktor på hög nivå efter filmen. Jag, Hanna, Alexandra och Matilda bastade och hade det trevligt. Det blev som alltid en massa snack om allt mellan himmel och jord. Matilda hade med sig chokladfondue och frukt att doppa. Gott! Bilderna är snodda från Matildas blogg, //mturborn.se//

Chasing Mavericks

2013-03-09
Jag såg nyss Chasing Mavericks, riktigt bra film. Den är verklighetsbaserad och dom filmerna är ju ändå dom bästa filmerna. 
Den inspirerande sanna historien om surfing fenomenet Jay Moriarity. När 15-åriga Jay upptäcker att den mytiska Mavericks, en av de största vågorna på jorden, inte bara är verklig, men det finns bara miles från hans Santa Cruz hem envisas han hjälp av lokala legenden Frosty Hesson att träna honom att överleva det. Som Jay och Frosty påbörja deras strävan att åstadkomma det omöjliga, bildar de en unik vänskap som förändrar båda deras liv och deras strävan att tämja Mavericks blir om mycket mer än surfning.

onsdags

2013-03-09
I onsdags var det Lokal som gällde. Jag och Matilda for till Clara på Haga och förade där med hennes kompis och roommate. Fun fun. Fanns as goda popcorn bland annat, haha. Sen for vi på lokal. As skojjsigt hade vi. Jag slösade pengar jag egentligen inte hade. 18+ borde dom ha oftare på Lokal, as kul!

pstav

2013-03-07
Tjäna. Idag har det varit en lång dag. Jag vaknade kl 10 idag, as bakis. Plus en massa ångest för att jag korkat nog slösade pengar som skulle gå till pstaven på krogen istället. Så jag hade världens problem, jag var tvungen att få tag på 200 kr. Tack och lov löste det sig. Jag har nått högkostnadsskyddet så istället för 1078 kr eller vad det nu är så kostade det bara 685 :D Hur som helst. Jag satte in en pstav idag. Sjukt nice. Jag kommer vara mens och minipiller fri i 3 år, så underbart. Det gjorde inte alls ont, det kändes bara konstigt, haha. Jag hade kunnat visa hur det såg ut nu om det inte hade varit alldeles bandagerat och grejer. Jag hade tid kl 1 men avbokade den för att jag saknade 200 kr. Sedan ångrade jag mig med min gode vän Simons inställning: det löser sig. Vilket det gjorde. Så jag ringde dit och fick en ny tid så jag fick komma dit halv tre. Sen smörjde dom på en bedövningssalva som jag fick gå runt med i två timmar. Jag köpte lite mellanmål, gick till bibblan och läste en bok! Sen satte hon in den, det gick super fort. Så nu har jag ett litet hål i armen som måste läka igen, haha. 

iväg på körlektion

2013-03-05
Nu har jag precis kommit hem från en körlektion. Det gick bra tycker jag :D Tagga körkort haha. Nu ska jag färga håret rött igen. Jag hoppas hoppas hoppas det blir den färgen jag vill ha nu!!!! Pecae out motherfuckers nu kör jag!

Silver linings playbook

2013-03-03
Jag är precis hemkommen efter en kväll på stan. Jag och mamma började med middag på max. Grand De Luxe Crunchy Nacho, himla god burgare. Sen blev det bio, Silver Linings Playbook. Fan vilken bra film det var. Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru. På en brokig väg dit möter han mystiska Tiffany som har en hel del egna problem. Haha, den var sjukt spårad och båda två var galen men den var så himla rolig!. Jag kommer förövrigt bära mössa tills jag färgat mitt hår rött igen, haha. Jag hoppas det blir den röda färgen jag vill ha nu!!! :D

Drar på stan!!

2013-03-02


tjäna

2013-03-02
Vad har jaaaaaag gjoooort. I tordags så for jag ut till tavelsjö på impuls typ. Simon låg och hade ont framför tvn, jag pluggade och blev störd av Rolf, Micke renoverade köket. Skön torsdagskväll. Men lite senare på kvällen så slog vi på film och drack cider, gött. Idag då, fredag, har jag myst med Simone. Sett film, druckit varm choklad och käkat kakor :D Vi har även blekt mitt hår, blev sådär, hahaha. Jag ska ändå färga det mer sen så whatever typ! Allt för mig, heejdå!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus