Någon jag vill träffa

2013-05-28
Will Smith är helt klart en person jag vill träffa. Om jag har det minsta lilla tråkigt så ser jag alltid nåt klipp med han på youtube och jag blir genast glad. Det här klippet fick mig verkligen att skratta, ni måste se hela! Han är så sjukt underbar och rolig. peeeaaace ooouut

Vita converse!

2013-05-26
Äntligen så har jag vita converse igen. Hyfsat vita iallafall. Jag har tvättat dom sammanlagt 3 gånger. Dom två första gångerna blev det ingen skillnad. Idag la jag dom i badkaret med vatten och fyllde med massa tvättmedel. Sedan skrubbade jag med schampo, galltvål och tandkräm med hjälp av en nagelborste, haha. Då fick jag bort typ allt smuts. Sen tvättade jag dom med en jävla massa blekmedel och nu är dom typ vita! :D Yääy!

sommar!

2013-05-26
Har en massa ledigt nu från skolan. Eller.. De som har rester, jag, måste jobba hemma. Men vi har inga lektioner på skolan! :D Mina senaste dagar!

USCH

2013-05-22
läs och bli upprörd för det är precis vad ni ska bli: http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/jag-skolades-till-harding Jag träffade en hel del poliser under min "bråkiga" tid och det var många jag var bra jävla käftiga med. Det var många jag kunde stå och bråka med i en evighet. Många gånger hände det att jag och andra i min närhet blev ihopklumpad. Vi var kriminella och stökiga. Egentligen var vi brutna, ovetande och vilsna. Det hände flera gånger när en polis skulle ringa hem till min mamma för något jag hade gjort att hon blev förnedrad och placerad i ett fack, dåliga mammor med alkohol och drog problem. Vilket verkligen inte stämmer. Helt ärligt, min mamma är speciell och svår att förstå sig på. Jag tycker min mamma kan vara svår men nånting hon har gjort jävligt bra är att uppfostra mig. Jag lärde mig i en tidig ålder vad som är rätt och fel, vad som är rättvist och orättvist, jag lärde mig sätta gränser. Ingen är perfekt och det ska man verkligen inte kräva heller. Poliser däremot, de ska vara där för att skydda och hjälpa. Poliser ska skapa trygghet. Den jag tänker när jag möter en polis är; "har jag gjort nåt? vad har jag gjort idag, vad gjorde jag igår, har jag gjort något fel?" Jag kan lova att jag inte är den enda som tänker så. Tyvärr så måste poliser vara nära inpå perfekta. Något jag tycker poliser kan läsa på om är lite vård och omsorg. vad som händer när man har t.ex ångest, hur man reagerar om man är otrygg hemma. Ingen föds kriminell. Kriminell delen i dig själv utvecklas eftersom hur du växer upp.
Det finns två poliser jag verkligen lyssnat på och jag har tagit in vad de har sagt. En polis var med när jag och två kompisar åkte fast för snatteri. Vi kom in på ämnet skola, hur bra vi skötte oss. Jag var ärlig, som jag alltid är för den delen, hehe. Jag var inte så närvarande på lektionerna. Han berättade om sig själv och hur han hade haft och jag förstod att för att få en bra framtid så måste man kanske sköta skolan och hänga med. Fast jag var för cool för att vara på lektionerna ändå, det fanns rolilgare saker att göra, som att hänga på stan och snatta.
Den andra polisen träffade jag faktiskt när jag hade börjat sköta skolan lite mer och hängde på stan mindre. Han var fan den bästa. Jag hade fest. Han och en annan civil polis kom och de var trevliga från första början. De mötte mig med respekt och ärlighet. Dom skämtade och sa; ojda, här har det varit fest. och jag skämtade tillbaka; jo det var en fest men när ni kom så drog ju alla. Och dom var snabba tillbaka igen och sa: ah det är typiskt, det brukar bli så när vi kommer, jag förstår inte varför. Han blev min favoritpolis. Jag träffade han flera gånger på fester. Han hejjade på mig när jag träffade han på stan och han frågade hur jag mådde osv. Han lyssnade jag på och han gjorde även så att jag var mer respektfull mot andra poliser också.
Ni vet hur det är när man gjort något fel. Är det någon skriker och skäller på en så tar man inte åt sig, man blir bara arg och blir ännu mer trotsig. Är det däremot någon som blir besviken på en så vill man aldrig göra om det igen för att skämmas är den värsta känslan. Poliser som blir lite besvikna på en, som berättar nån hemsk historia om hur det hade kunnat gå, som ger en andra chans, som faktiskt lyssnar på en och inte har en massa fördomar. Det gör att samspelet mellan civila "vanliga" människor och poliser blir så mycket bättre. 
Jag har totalt glömt bort vad jag ville komma fram till. Jag spårade ur och babblade en alldeles för mycket. Polisen ska skapa en trygghet inte en rädsla. Det finns idioter överallt men idioter ska inte arbete med människor. Punkt slut.

mätt som fän

2013-05-22
Jag har varit hemma hela dagen idag, förövrigt så har jag varit vaken sen typ 6 imorse. Tanken var att jag skulle plugga men jag kunde inte hitta någon koncentration. Annars så har jag ätit hela dagen. Kladdkaka och rostat med ägg. Nu har jag så mycket matkoma så jag kan typ inte ens sitta upp. Värt. Jag har iallafall fått mitt schema för hur jag ska jobba i sommar. Inte så mycket ledigt, men det är vuxenlivet! Nu är det bara nyckelkortet som ska fixas! :)

KLOCKREN

2013-05-20

omg

2013-05-20
 
Jag insåg precis att det är 22 dagar + några timmar kvar tills jag kmr vakna upp på min studentdag. Jesus. Den 31 maj så ska betygen vara satta. Jag har 10 dagar på mig att göra ca 4 "normala uppgifter". Det "stora" projektarbetet. Ett "litet" projektarbete, våran lärare kallar det för fördjupningsuppgift- AJOTJENA. Skjut mig i huvet. Men istället för att göra uppgifterna så sitter jag här och wainar på alla de uppgifter jag måste göra. Bra där Sanna.

I am crazy about you

2013-05-19
Mina senaste dagar i bilder, enjoy!

speechless

2013-05-15
Tumblr måste vara det bästa som existerar, på riktigt. Älskar tumblr! Om inte "bilden" gör att du reblogar så är det kommentaren som gör det. Seriöst. >>>Klicka Här!!<<< 
Det var inte bilderna som gjorde att jag rebloga, utan det var kommentaren! 

"Wow. my ovaries just exploded all over the room into a shitload of babies and now idk which one’s the daddy. I can’t afford these kids and I can’t ask them for child support because they don’t even know I exist. These gifs put me in a really bad situation right now. Goddamn you."


måndags äventyr

2013-05-14
Igår kl 19 så hämtade Johnny mig sedan blev det en liten roadtrip. Johnny jobbar som lastbilschaufför och han ville ha sällskap när han körde fram och tillbaka till Gnarp. Gnarp ligger utanför Sundsvall och enligt eniro tar det 7 timmar och 10 minuter med bil att köra fram och tillbaka. Johnny körde lastbil med släp och då får man bara köra 80 km/h. Vi åkte 19.30 ungefär igår från Umeå och var tillbaka ungefär 06 imorse. Dock blev det cirka 2 timmars vänte tid i Gnarp. Men det var kul. Lite äventyrligt sådär. Mycket snack och mycket skratt. Nu sitter jag på skolan och har förövrigt fått Godkänt i Matte B, NICE! Börjar bli sådär lagomt trött och seg på grund av extremt lite sömn! Men jag ska bita ihop. Peace out motherfuckers! :D

rött hår, finns det nå drygare eller?

2013-05-13
Om ni bara visste hur less jag är på mitt röda hår. Jag har färgat håret så många gånger och jag blir så sjukt nöjd med resulatet varje gång men det går en vecka och håret är fult igen. Jag har hållt på alldeles för länge nu med att ha rött hår men jag vägrar ge upp det, jag trivs så sjukt bra i det. Nu har jag köpt en såhär färgbomb. Jag har hett i det i håret 2 gånger med resultat som är helt okej men inte top noch. Färgbomben ska sättas i nytvättat handuksstort hår och ska enligt förpackningen sitta i 3-5 minuter. Idag läste jag att färgen sätter mycket bättre på torrt hår och resultatet håller längre. Jag provade dirr jag kom hem från skolan. Helt omöjligt att få in kletet i håret så jag sprayade med lite vatten bara sen så blev det mycket lättare att he in smeten. Före och efter bilder.

Nu kommer dock detta resultat endast hålla i typ 2 tvättar. Fan vad det är drygt att vara rödhårig, men det är så jävla värt det, haha. Färgbomben jag använder heter; revlon professional nutri color creme 600 fire red. Try it and see if you like it! :)

seriously?

2013-05-12
De föremål som färdas i samband med en nysning kan komma upp i en hastighet av 150 kilometer i timmen, seriously? Och det är faktiskt bara i extrema fall man kan bli döv av att hålla inne i en nysning, SÅDESÅ! Det farliga är väl blodkärlen i huvet som kan spricka, hehe. Nu vet ni det! :)

härliga stunder

2013-05-08
Sitter i klassrummet just nu och har det as jävla härligt med klassen. Vi lyssnar på gamla fjortislåtar och andra gamla nostalgi låtar, så jävla härligt. fan vad jag kommer sakna den här klassen när vi tar studenten. Vi har en så jävla härlig sammanhållning och en himla bra gruppkänsla, vi är värsta familjen ju! :D För övrigt så försov jag mig ganska hårt. Jag vaknade 8.20 och bussen till tåget gick 8.34, ganska nice att bara ha en kvart på sig att göra sig redo för skolan! haha. Det här i såna här stunder jag önskar jag hade bil. Jag har ju körkortet så nu är det bara bilen som saknas!

I want to kiss you but I want it too much

2013-05-07
Sitter just nu atm hos Hanna och försöker göra bort projektarbetet. Går sådär. Jag och mamma gjorde sushi till middag. Det kittlade störtskönt i kistan. Jag känner att jag tappat lite ork när det gäller skolarbeten. Känner lite lätt ångest inför "vuxenlivet" också. Hehe. Tar fan studenten snart, sinnes! Peaceout!

yolo

2013-05-07
Jag känner mig lite ego idag.

The way you grab me!

2013-05-06
Det har varit en bra dag idag. Jag behövde inte stressa imorse så jag kunde ta det chill. Jag for till praktiken och lämnade morotskakan jag bakade igår. Andreas blev jätteglad så jag hoppas det smakade bra. Jag for på skolan och hade det trevligt med de 4 andra ur klassen som var på skolan. God lunch var det också, satan så jag åt. Efter skolan for jag och hälsa på min kära Simon. Var där ganska länge också och hade det trevligt. Men snart så får han åka hem. Efter 7 veckor inlagd, äntligen! Det här gjorde jag bra, kortfattad men utförlig. Applåder till mig. Nu, onödigabilder.se. pusspåerellernåt

skön helg 2.0

2013-05-05
En riktigt skön helg. Jag hade pyjamasfredag. Gled på stan lördag dag, köpte mig en jacka bland annat. Jag såg ett as bra band och chillade med några sköna på kvällen. Såg fotbollsmatch under dagen idag. Fan vad jag saknar fotbollen. As usual, bilder. Nu ska jag göra något vettigt och baka!
 
Ops, förövrigt, två stört braiga låtar jag tycker ni ska lyssna er less på!
Ace Frehley – New York Groove
Robin Thicke – Blurred Lines

hello my dear dreamworld

2013-05-04

onödigabilder.se

2013-05-04


gööööööda

2013-05-02
Jag har nyss käkat as god lunch för 20 kr från ica Maxi. Satan så gott. Jag lär ju köpa hem en massa sånt och ba ha i frysen när jag flyttar hemifrån. Nu ska jag stressa iväg på min sista praktikdag. Jag går kväll. Ni får en bildbomb sen efter att jag slutat! Puss på er!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus