ah men vafäään

2013-11-30
Denna helg jobbar jag natt. Kul. Fredag - 22-08, Lördag - 21-08, Söndag 21-07. Ensam vaken natt är inte min grej. Roar mig genom att ta webcam bilder och kolla vinescope. Jag har sett på denna vine i typ 5 minuter, (högerklicka på videon och tryck repetera = heaven). Funderar även på att beställa hem en kamera för 500 kr rea pris, annars kostar den 900. Det känns värdare att bara köpa något billigt skit eftersom den förra hade jag sönder hela tiden. 
hehehehehehehehehehe, den sista bilden stämmer mer överens om mitt humör (y)
 

låter bilderna tala för sig själv, hehe

2013-11-26
förutom de 4 första; älskar skjortan. Åsele marknad 2009 - blond, 15 år med grädde mellan benen - underbara tider.

Världens högsta vattenrutschbana

2013-11-20
Klicka här! Fyfan, man kommer komma upp i en hastighet i över 100 km/h!! Och jag tycker att den branta rutschbanan på umelagun är läskig.

saftknarkarn

2013-11-20
Men godmorgon folket. Jag vaknade nyss och har käkat mina favoritmackor till frukost. Jag får dock inte till dom lika goda som jag fick med mammas stekpanna.. Saften jag har är iallafall god. Jag dricker så jävla mycket saft så sist nu när jag var och handlade var jag lite mer ekonomisk. Jag köpte 2,5 liter blandsaft för typ 16 kronor om jag minns rätt, awesome. Snart börjar jobbet, näst sista natten, jag måste hoppa in extra imorn natt, sen tar jag helg!

onödiga busschafför

2013-11-20
Jag tänkte skriva av mig lite nu och ventilera lite innan jag ska sova, på grund av att jag är irriterad. Oh no, I am becoming my mom. 
 
Jag tog bussen hem nu på morgonen efter jobbet, som vanligt lyssnar jag på musik i mina tydligt synbara stora hörlurar. Jag försöker stämpla busskortet men det går inte. Jag frågar om den är trasig i samma veva som jag provar stämpla en gång till men den fungerar inte. Jag vänder blicken mot en vad jag uppfattar irriterad busschafför som jag ser säga att den är trasig. Okej då tänker jag, ler och går mot ett ledigt säte. 
Bussen närmar sig min hållplats så jag trycker på stopp knappen. Men låt mig tänka efter nu; Vad är busschafförens arbetsuppgift när en passagerare trycker stopp vid linjens hållplats? Ja juste, dom ska stanna, utan några som helst frågor eller synpunkter. 
I mitt fall så stod det en avstängd buss på hållplatsens ficka, bussen saktar in och jag tänker att den stannar kanske framför eller bredvid eller nåt för det är ju ändå ingen trafik ute. Bussen rullar sakta fram och jag upptäcker hur alla i bussen vänder och vrider sig för att kolla bak mot mig så jag tar av mig mina hörlurar. Busschaffören skriker på mig, wtf? Han skriker och gormar; hon hör ju ingenting på grund av hennes jävla musik. Jag ställer mig upp och han skriker; Ska du kliva av här eller? Jag svarar jävligt irriterad: Ja, annars hade jag väl fan inte plingat! 
 
Now, this is it people. Har man ett socialt jobb som inkluderar att man träffar mycket folk under en arbetsdag då ska man vara social och trevlig också, tycker då jag. Och busschafförer är ofta sådana jag stör mig på. En gång så skulle jag visa min sms biljett, även då hade jag på mig mina tydligt synbara stora hörlurar. Och nu tänker vi efter igen, om en passagerare kliver ombord på en buss med en biljett vad är då busschafförens uppgift? Ja juste, att kolla på den ja. Jag hade då en sms biljett han kollade på den och nickade eller nåt så jag gick vidare men hörde hur han ropade efter mig. Han frågade om jag var barn ungdom eller vuxen. Hallååå, det är din jävla arbetsuppgift. Det finns busschafförer som ler och hejjar, det blir jag glad av. Det var en busschafför som alltid sa godmorgon och log, han var min favvo! Det är en tågvärd som är super trevlig och han blir jag glad av. Man ler och är trevlig man skämtar och skrattar! Dels för att det kan göra så mycket för någon annan och för att det gör så mycket för en själv.
 
Jag är undersköterska och jobbade på en "högt trafikerad" avdelning på sjukhuset i somras och jag älskade det! Mina arbetsuppgifter var allt från att städa, ta blodprov, sätta kateter, mata någon, trösta någon, ge någon en tarmsköljning, köra upp ett stolpiller, hjälpa någon på toa, följa någon till matsalen osvosvosvosv. Jag älskar att jobba på sjukhus, jag tycker det är jätte kul för det är så himla socialt och trevligt! Men det är inte så att rengöra någon mellan benen är min favorit arbetsuppgift men jag gör det , med ett big fucking smile on my lips. 
 
Nu kan ju faktiskt busschaffören haft en dålig dag. Men jag är så jävla less på bittra människor i sociala jobb. 

internetshöppe

2013-11-19
Dom bästa kampanjerna är ju ändå "köp nu, betala 3 månader senare!" Haha. YOLO

another night

2013-11-13
Idag (tisdag) vaknade jag vid 18-19 tiden på kvällen. Kommer gå asbra för mig att somna idag när jag kommer hem efter jobbet, not. Så förvirrande att jobba natt, när jag kommer hem är det natt = sova för mig och för dom flesta andra är det morgon = upp å jobba. Men äsch, ska ba jobba natt 2 veckor till sen är jag tillbaka på normaliteten. Den här natten har jag iallafall hittills skapat excel blad som räknar ut lönen och andra halvan av natten har jag sett breaking bad. Nu ska jag sätta igång med nattsysslorna, idag (INATT???) är det storstädning utav kök som gäller, SO FUNNY! 

en mega bra rubrik

2013-11-12
Snus, breaking bad och bortdomnade fötter = jobbar natt. 

Född på fel årtionde

2013-11-07
Jag är helt klart född på fel årtionde. Musiken jag lyssnar på allra mest är från 70-80 talet. Så underbar musik. Fatta att vara ung tonåring på mitten av 70 talet, så jävla king! Jag älskar musik och historien kring det är så intressant. Hur det upptäcktes och hur hatat det var och vilken gemenskap det var!
 
Musiken kom och blev stort på mitten av 50 talet. Rocken fick sin födelse mest via Elvis Presley och alla dansade bugg! Det var koncerter med publik och skrikande tjejer. På 60 talet började droger bli större och psykadelisk rock utvecklades med långa gitarr solon och konstiga ljud, det var då Jimi Hendrix slog igenom med sin musik och gitarr teknik. Under 60 talet var The Beatles tid, det var även då man lyssnade på mycket jazz och blues rock. Det var även i slutet på 60 talet som band började uttrycka samhällskritik i sina låttexter som fred på jorden osv. I mitten av 70 talet så blev punk stort och politiken spelade en stor roll, ungdomar blev mer trotsiga och musiken var hårdare. Den rocken kallades hård rock, AC/DC och Led Zeppelin är kända från den tiden, musiken var mer högljutt jämfört med den poppiga och buggdansande rocken på 60 talet.  
Punken kom på mitten av 70 talet i Storbritannien. Aggresiv musik för att chocka och provocera samhället med texter om rättvisa och yttrandefrihet. Klädstilen var tuppkam, skinnjackor med nitar och läder. The Ramones är ett känt band från denna tid. 
Samtidigt som alla lyssnade på "hård rock" i mitten av 70 talet så blev det åter igen ett nytt intresse för 50-60 talets rockmusik, Elvis Presleys skivor sålde stort även fast han var död, musiken var långsam med långa gitarr solon. Kända band från denna tid är Black Sabbath. Klädstilen på rockbanden var långt lockigt hår med tajta jumpsuits, exempelvis Queen och Rolling Stones.
Från mitten på 60 talet till och med mitten på 70 talet ungefär så var rock förbjudet eller samhälls kritiserat. Rock uppmanade ju till sex, droger och alkohol, vilket inte var omtyckt i det strikta samhällen i England och det kristna samhället i USA. Tonåringarna gömde sina plattor och tjuvlyssnade på dom. I England skapades det till och med piratradiostationer för att den kända radiostationen i England bara spelade popmusik 45 minuter om dagen! 
På 80 talet kom pop och den dans vänliga musiken! Det hade smygstartat under 70 talet med Abba och i slutet av 70 talet kom dansfilmen Saturday Night Fever och introducerade disco! Det var på 80 talet synthar och trummaskinker kom. Popmusiken dansade man till och musikvideorna spelade stor roll, artister på den tiden var Michael Jackson, Madonna och A-ha och sen kom svenska popduon Roxette! Klädstilen var tighta kläder och sönderklippta t-shirtar med stort fluffigt lockigt hår. Efter det dog som musiken av enligt mig, haha.
 
Hur som helst, det jag ville komma fram till var att; här är bra filmer som utspelar sig på den tiden, haha, med bra musik och så! :D 
klicka på bilden så kommer ni till filmens IMDB!
 
Nu kan jag inte alls bestämma mig vilken av dessa 4 filmer jag ska se nu under nattens pass...

nu har jag tappat det helt

2013-11-06
Jag jobbar natt igen. Förra natten, 20 minuter efter att jag publicerade inlägget innan detta fick jag åka ambulans in på akuten med min brukare. Det händer ganska ofta så det var inget jag gjorde fel om nån ska sitta och tillrättavisa. Men det var ett bra första pass, haha! Halva inskolningen går ut på att man ska lära sig städa och vara renlig så att han inte behöver åka in på sjukhuset och andra delen går ut på att man ska lära sig när man ska ringa 112 och vad man gör då. Så jag fick väldigt snabbt prova på hur det är i action! Nu är han iallafall inlagd så jag gör mitt nattpass här på sjukhuset. Det jag gjort nu den senaste timman är att försöka lösa min förbannade rubiks kub!!!!! Det gick bra till en början men nu har jag misslyckats några gånger genom att fucka upp hela skiten och inte kunnat "ångra mina drag" så nu har jag tappat det helt!
Jävla skit, att en liten kub kan göra en så förbannad. Jag har på bild hur jävla nära jag var... Jag var två bitar. Två jävla skit bitar ifrån att ha klarat det.. Åååh, så frustrerande.. Nä, nu ska jag gå och hoppa lite i korridoren, PEACE OUT!
 

vad ska jag göra nu då?

2013-11-05
Jag jobbar mitt första pass någonsin helt själv (ingen inskolning). Detta pass är då natt. Jag jobbar som personlig assitent som tidigare nämnt. Verkligen ett underbart jobb för min brukare är en jätte härlig, rolig och gullig kille. Just nu jobbar jag som sagt natt. Han sover och jag sitter i "vårat rum" (assisternas rum) och bara chillaxar. Jag vet inte hur djupt han sover eftersom jag denna natt går in och tempar han varje timme så jag vet inte alls hur mycket jag kan leva om + att stolen jag sitter i knakar som fan. Men jag börjar bli hungrig så jag hoppas att jag kan gå och värma lite mat, hihi.
Men.. såååååååå, vad ska jag göra nu dåå????

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus