älskar't

2016-05-08

6-8 maj 2016

2016-05-08
Jag drar väl en el classico och lägger upp ett megainlägg om helgen som varit.
I fredags var det afterwork. Jag hade inte tänkt fara. I fredags var min bestämda fuskardag så jag hade tänkt baka en jävla massa onyttigheter efter jobbet och sen spendera kvällen med att trycka i mig det, haha. Hade förövrigt inte råd att dra ut. Men, då damp mitt kreditkort ner i brevlådan (inte bra Sanna). Så jag for ut ändå, några som hade slutat skulle joina. Vi blev kanske 12 pers. Det var iallafall jättetrevligt. Vi käkade middag på plectrum, en afterwork tallrik. Därefter for vi på Guitars, jag tog bussen hem 23:25, haha! 
 
Det var ganska skönt att vakna lördag obakis. Men trött som fan var jag som tidigare sagt. Jag gjorde bananpannkakor med blåbär till brulle, jäkligt gott. Synd bara att man ser ut som ett fucktard efter att man ätit blåbär. Eller fucktard såg jag ut som ändå men blåbären gjorde det inte bättre. haha. 
 
Som också tidigare sagt så ska jag flytta in till stan. Ska därför lägga ut denna lägenhet så folk kan komma och titta. Bestämde mig därför för att städa. Och som jag har städat herregud. Jag höll fan på från 15.00-19.00! :O Tog en massa fina bilder efteråt, hihi. 
 
Efter allt städ tog jag 54 selifes, därefter for jag till Amanda och träffade hennes kille, oooh. Dom hade lagat asgod mat så jag åt en sen men god middag hos dom. Vi umgicks och pratade en massa, as trevligt, sen skjutsade jag in dom till stan. Jag vet inte varför men jag har lättare att tycka om mitt utseende när jag har skavanker. När jag har nån finne här och där. Förövrigt har jag alltid hellre 2 finnar eller fler än 1 jävel. 
 
IDAG DÅ? Jovars. jag sussa ganska länge. Sen har jag ätit bananpannkakor till brulle igen. Sen det mest spännande. Första brännbollsmatchen för i år!! :D Så himla roligt. Jag och Alexandra har styrt ihop ett lag till brännbollsyran, så jäkla roligt! Så nu var första "träningen". Det var bara 4 ur laget som kunde vara med och träna idag så vi tränade tillsammans med SVT :) Men, jag tog tusan inga bilder alls på själva spelandet..
Efter brännbollen åt jag middag hos mami och skjutsade henne på Rusta. Jag berättade för henne om mirtazapinets biverkning: kraftig viktökning på grund av noll mättnadskänsla och vi båda kom fram till att det är boven till varför jag gått upp i vikt. Därför gav hon mig ett måltidsmått.. haha. Det är alltså 4 "skålar", vardera skål står för en del i tallriksmodellen. Utifrån och in. Grön - grönsaker, passar också vid ex soppa / grytor och lasagne. Gul - kolhydrater. Blå - protein och köttfärssås. Lilla Gula - sås. Då fyller man alltså vardera skål upp till kanten och smackar ner i tallriken. På så vis vet jag vad som är en normalportion. Just nu är en normalportion för mig dubbla det jag åt tidigare och på det blir jag inte ens mätt på.. Problemen! 

vilken soffa

2016-05-07
Snart flyttar jag till en ny mindre lägenhet i stan och då ryms inte min gigantiska soffa. Eller den ryms men den är så stor och klumpig. Det kommer bara se klumpigt ut. Därför vill jag ha en liten nättare soffa. Vill jag ha en massa folk över är det ju bara att dra dit en massa stolar, typ. Det är ju en bit kvar tills jag kan köpa denna soffa men jag håller ju ändå på och funderar redan nu. hihi. Kan verkligen inte bestämma mig för vilken. Båda är bredare i ryggen än den jag har nu men dom är ändå nättare.  Och vill jag ha en soffa med divan eller inte??? omg.
 

MM Sports

2016-05-07
Igår kom mitt efterlängtade paket från MM Sports. I paketet fanns Casein proteinpuler, ett mer mättande protenpulver som är lämpligt att ta på exempelvis kvällen så man inte går in i ett katabolt läge. Jag ska ta det morgon och kväll i och med att jag har min superdiet då jag skippar både frukost och lunch. Mer i paketet fanns OMEGA-3, för att det är jävligt bra. Rekomenderad dos på förpackningen är 2 kapslar 3 gånger om dagen, hell no, jag kommer ta morgon och kväll typ, haha. Caffeine, det säger väl sig självt vad det är. Jag tänker mig att jag tar dessa 1 timme innan träning typ eller som nu när jag helt enkelt är jävligt trött. Sist men inte minst, det mest spännande i hela paketet. Jacked Synephrine. "Jacked Synephrine innehåller det verksamma ämnet synefrin, som länge har varit en den givna basen i flera potenta fettförbrännare och PWOs. Synefrin är även väldigt omtyckt bland tävlande atleter på grund av dess aptithämmande och fettförbrännande effekt. Till skillnad från majoriten av alla stimulanter på marknaden är synefrin en av de få som är godkänd av WADA och därmed tillåten för tävlande atleter att använda."* Tydligen ska den dämpa aptiten och öka energin, jag tvivlar starkt men tyckte ändå det kan vara värt att prova. Jag tar ju Mirtazapin (antidepressiva) dagligen som gör mig galet trött och seg samt ger mig en omättad hunger. Jag kan äta så otroligt mycket och dom gånger jag känner att jag är mätt då har jag ätit så mycket att magen är ENORM och jag har svårt att andas typ, haha. Så jag hoppas på att synephrinet går + - 0 med mirtazapinet och att jag blir typ normal igen, haha. Så att jag är hungrig vid vanliga tider och inte jämt. 

ladybug rescue mission

2016-05-04
Idaaaaaaaaag försov jag mig till spinningen (12:00) så kom ca 10 minuter försent men jag gav gärnet så jag tycker det är lugnt. Dock glömde jag i all stress ta med armbandsklockan till pulsklockan så jag vet inte hur mycket kcal jag brände, maxpuls eller genomsnittpuls.. Jag litar nämligen inte på kcal förbränningen som sitter på spinningcyklarna för där har man ju inte fyllt i längd vikt och ålder osv. Jaja, shit happens eller hur?????? När jag bytte om hittade jag en liten nyckelpiga så jag antog rollen som en räddare i nöden och bar den heeeela vägen ner 2 våningar innan den flög iväg. Hann ju dock inte få ut den så den är säkerligen kvar i utopia. Istället för att fara hem och plugga direkt efter spinningen som var tanken skjutsade jag istället ut Lollo till vännäs, sen hem äta tidig middag sen for jag till teg och hämtade kopparsulfat hos fjälkis!!! Jag har sökt det i seriöst 1 vecka men nu har jag det. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till men jag behöver det iallfall till min labbrapport. Håller som sagt på att läsa naturkunskap 2 på distans. Är redan försenad med första inlämningen och idag har jag suttit hela kvällen med att göra olika labb typ. Labbrapporten känns ju som en riktig finne i röven att skriva. LIVET.
Jag håller fortfarande på med min jobbiga diet. Dör hungerdöden på riktigt. Men det lugnar nog ner sig snart. Mitt caseinprotein har fortfarande inte heller hittat hem, tror det kommer bli mycket lättare med den i magen. Äsch nu ska jag lägga mig i sängen och läsa sen soooova, i vettig tid den här gången. 
 
 

shopaholic

2016-05-04
Att bara se ett avsnitt unga föräldrar blev istället 3. I reklampauserna skulle jag "bara" ladda ner lite shoppingappar. Nu har datorn åkt fram och kundvagnen blir bara större och större.. 
 
 

gives me hell

2016-05-03
Hallå gott folk. Ny vecka nya möjlgheter, right? Igår påbörjade jag min nya diet. Lätt förklarat går den ut på att skippa alla måltider utom middag. Dricka caseinshake till förmiddagsmål, vassleshake direkt efter träning, caseinshake innan läggdags och vad du vill till middagsmål. Igår gick det sådär, "råkade" hälla i mig 2 enorma glas juice innan jag kom på att rackarns jag går ju på diet. Idag gick det väl också sådär. Jag har inte hunnit få hem mitt caseinprotein än så jag drack en vassleshake innan jag for hemifrån och den mättar tusan inte länge. Så jag "råkade" få i mig en asgod macka på fika. 
Var på fika idag med Alexandra för hon skulle hjälpa mig med den försenade inlämningen jag har på naturkunskapen. Hon är så jäkla smart och kunnig, helt sinnes. Vi upptäckte iallfall att jag har världens längsta labb att göra.. Så åt det ska jag ägna morgondagen. Efter allt plugg så gled vi runt på stan som äkta stanlodisar. Därefter körde jag ett spinningpass på 45 minuter, jag var dock där tidigare så det blev exakt 58 minuters träning. Viktig detalj. Efter spinningen var jag döööööda mig hungrig. Jag kom hem runt 20:30 så åt två gigantiska portioner med köttsoppa och 3 smörgåsar till. På grund av den gigantiska middagen har jag nu klätt av mig naken och lagt mig i sängen så magen får ordentlig med spelrum att svälla och gasa hur mycket den vill. Blev toktrött av att ligga här så ska nog kanske passa på att sova. Efter ett avsnitt unga föräldrar. Godnattans!
 

pillerknarkare

2016-05-02
Fick en smärre chock häromdagen när jag insåg hur mycket receptbalagd medicin jag äter och hur ofta dom tas. Jag har 3 st vid behovs mediciner och 4 st jag tar dagligen, varav 2 st tar jag 3 gånger per dag. Inser i skrivande stund att jag har ännu mer, det är astma mediciner och en eksemsalva. Jaja. I början av min medicinkarriär (3-4 år sen) så fick jag atarax (hydroxyzine) utskrivet som fungerar vid ångest och oro, väldigt lätt att få det utskrivet då det i början var receptfritt i och med att det också fungerar vid klåda och nässelutslag men när det senare upptäcktes att det också fungerar vid ångest och oro så blev det receptbelagt. Dessa skulle jag ta 1-2 tabletter 1 timma vid behov innan sänggående pga sömnrubbningar eller 1 tablett under "ångest" vid behov. Jag knaprade dessa ganska fritt så det blev 2 tabletter innan sängdags varje dag och vid behovs varje dag. 
1 år senare fick jag ett nytt symtom vid ångestattacker - illamående. Inte sån där illamående där man inte kan äta något utan, nu spyr jag vad illameånde jag är. Så då fick jag metoclopramide uskrivet, 1 tablett 1-3 gånger per dag i högst 5 dagar.
Nu i december 2015 hade jag inte sovit på kanske 1 vecka. Jag sov men vaknade varje 20-30e minut 100% förvirrad och typ galen. Jag sov fruktansvärt oroligt med andra ord. Det resulterade i en enorm ångestattack varpå jag for på psykakuten, hade en stadig puls på ca 120 (hög). Förklarade att jag inte hade sovit på förevigt och nu hade brytit ihop, typ. FIck propavan som sög. Propavan är också en medicin läkarna lättare skriver ut. För att propavan är liksom atarax inte beroendeframkallande, det är för övrigt inte heller bevisat varför propavan fungerar som sömntablett. 
Jag fick efter besöket på psykakuten telefontid hos min läkare på vårdcentralen. Förklarade återigen problemet. Jag fick zopiklon utskrivet som däremot är lite svårare att få utskrivet, klagar dock inte - beroendeframkallande läkemedel ska va svårt att få utskrivet. Zopiklon är bara till för kortvarig behandling pga att det är bensodiazepiner = beroendeframkallande. Zopiklonet skulle jag ta 1 tablett efter 1 natts dålig sömn i samband med sänggåendet. Det slutade även där att jag tog det typ varje kväll för jag sov ju dåligt typ varje natt.
Men nu har jag fått min mirakeldrog, mirtazapin. Detta läkemedel är antidepressivum och fungerar alltså vid depressioner. jag har dock fått en lägre dos som ska fungera vid sömnstörningar. Och det har fungerat. Jag har sovit varje natt i 1 månad. Hallelujah! Dessa tabletter tar jag 1 gång om dagen i samband med sänggående. 
Jag har också fått nasonex utskrivet som jag ska ta 2 gånger om dagen morgon och kväll mot svullna näshålor typ, haha. 
Nu i och med att min höft strejkar till 100 procent har jag fått alvedon 665 och tradolan utskrivet. Alvedon 665 är speciellt avsett för långvariga smärtor som kräver kontinuerlig dosering. Dessa tar jag 2 st 3 gånger om dagen. Tradolan däremot, tjiho, är beroendeframkallande och jag blir rejält bäng och dåsig av den. Den är iallfall mot svåra smärtor och jag ska ta 1 tablett vid sänggående. Men jag tar den tillsammans med alvedonen på kvällen och på morgonen så två gånger om dagen. 
Förövrigt så tar jag knappt längre atarax eller metroclopramid, jag tror verkligen att min räddade sömn har räddat min ångest. Sover man lite, äter dåligt och rör på sig för lite så har kroppen ej någon energi att stå emot ens psykiska svagheter - i mitt fall ångest, kanske en sväng depression också. 
Övrigt på bilden. 1 burk koffeintabletter, receptfritt på apoteket - tar gärna 1 innan träning eller när jag jobbar natt. En fin liten pillerburk jag har alla mina piller i, hihi. 
Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till men att ha åtminstone 6 receptbelagda mediciner jag tar dagligen vid 22 års ålder är fan mycket! :O Flertalet i min omgivningar har också påpekat det, bland annat min läkare. Men ångest / sömnrubbningar / svår smärta är ganska allvarliga grejer också som inte bör tas lätt på. Min smärta i höften har iallfall ändrat både mitt humör och beteende. 
Nu har jag än en gång delat med mig väldigt mycket av mig själv, peace out! 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus